۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۷ کد : ۱۵۴۸ اخبار و رویدادها

افتتاحیه جشنواره ورزشی استانی دانش آموزان با نیازهای ویژه شهر تهران با شعار امید، مهارت و نشاط و به یاد شهید سپهبد سردار قاسم سلیمانی در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی روز دوشنبه 21 بهمن ماه98 به میزبانی دانشکده دکتر شریعتی برگزار شد.
این مسابقات با هدف ایجاد نشاط و شادابی، بالا بردن توانایی جسمانی و روانی دانش آموزان و همچنین کشف استعدادها و تقویت روحیه تعاون و همکاری به واسطه انجام فعالیت های تیمی و گروهی با حضور 606 نفر در بخش دختران و 625 نفر در بخش پسران برگزار می شود.
شرکت کنندگان این دوره از مسابقات، دانش آموزان آسیب دیده شنوایی، بینایی، طیف اوتیسم، کم توان ذهنی و جسمی و حرکتی در تمامی مقاطع تحصیلی در رشته های والیبال، تنیس روی میز، فوتسال، شطرنج، طناب زنی، آمادگی جسمانی، شنا، هندبال، گلبال، شودان، دو و میدانی، بوچیا، بسکتبال با ویلچر و بوچی به رقابت می پردازند.
گفتنی است این جشنواره از 21 بهمن ماه آغاز شده و تا 20 اسفندماه ادامه می یابد.

کلید واژه ها: برگزاری افتتاحیه جشنواره ورزشی استانی دانش آموزان با نیازهای ویژه شهر تهران به میزبانی دانشکده دکتر شریعتی