ارائه مقاله دو دانشجوی رشته مهندسی الکترونیک دانشکده در اولین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری ارتباطات

۲۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۸ کد : ۱۴۹۹ اخبار و رویدادها

خانم ها فاطمه حاجی آقالو و فاطمه پویا  از دانشجویان رشته مهندسی الکترونیک دانشکده دکتر شریعتی مقاله ای با عنوان "بهبود اثر خودگرمایی AlGaN/GaN HEMT با استفاده از گیت U شکل و فلز دراکسید مدفون" در "اولین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری ارتباطات" با همراهی و همکاری استاد راهنمای خود خانم دکتر زینب رمضانی از استادان گروه الکترونیک، ارائه نموده ودر مجموعه مقالات کنفرانس چاپ گردیده است.
این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و توفیق روزافزونشان را از درگاه ایزد منان خواستاریم.

علاقمندان جهت مطالعه مقاله کلیک فرمایید.
گواهی ارائه مقاله

کلید واژه ها: ارائه مقاله دو دانشجوی رشته الکترونیک دانشکده در اولین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری ارتباطات