نشست تخصصی مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه یک وزارت علوم برگزار شد

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۸ کد : ۱۴۸۸ اخبار و رویدادها
در این جلسه کلیه امور مربوط به منطقه به بحث و بررسی گذاشته شد

جلسه تخصصی دانشگاههای منطقه یک وزارت علوم باحضور مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه یک و همچنین نماینده تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد. در این جلسه کلیه امور مربوط به منطقه به بحث و بررسی گذاشته شد و در خصوص موارد مرتبط به المپیاد وزارت علوم نظرخواهی صورت گرفت.

تخصیص اعتبار ویژه به ادارات تربیت بدنی، افزایش سهمیه تیم های شرکت کننده دانشگاه های منطقه در المپیادهای ورزشی، تخصیص بودجه به انجمن های ورزشی و تامین اعتبار ورزش کارکنان و استادان از اهم پیشنهادات مطرح شده در جلسه بود.
این جلسه در تاریخ 22 دی 98 و به میزبانی دانشگاه خواجه نصیر در تهران برگزار شد.

اداره تربیت بدنی دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی

کلید واژه ها: نشست تخصصی مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه یک وزارت علوم برگزار شد