۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۴ کد : ۱۴۵۱ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی متن این پیام به شرح زیر است:

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فِی سَبیلِ اللَّـهِ أَمْوَاتًا  بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَ‌بّهِمْ یُرْ‌زَقُونَ

عروج واژه‌ای حقیر است برای مقام رفیع مردان مجاهدی که به تیر شقی‌ترین دشمنان اسلام آسمانی می‌شوند و شهادت و وصال عاشقانه و عارفانه با معبود فخر مبارزان خستگی‌ناپذیر راه حق و حقیقت است.
خبر شهادت سردار سرلشگر حاج قاسم سلیمانی، یگانه‌مرد مفتخر به دریافت نشان والای ذوالفقار از سوی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، مجاهد نستوه در راه اعتلای جهان اسلام اندوه‌بار و گران بود، لیک خداوند متعال به پاس سال‌ها مبارزهٔ متعهدانه و دلاورانهٔ آن مرد بااخلاق و ایمان، وی را به درجهٔ رفیع شهادت نائل فرمود.
پرچم مبارزه با استکبار جهانی با شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی بر زمین نمی‌ماند و باصلابت‌تر از همیشه، برافراشته خواهد ماند.
هیئت رئیسه و خانوادهٔ بزرگ دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهادت آن پاسدار و سردار عظیم‌الشأن  را به حضرت ولی‌عصر (عج‌الله) و خود آن شهید که به آرزوی دیرین خویش رسید و اجر مبارزاتش را به باشکوه‌ترین وجه انسانی گرفت، تبریک و به محضر ولی امر مسلمین، حضرت امام خامنه‌ای عزیز روحی له الفدا، ملت ایران و مسلمانان جهان و خانوادهٔ ارجمند آن شهید بلندپایه تسلیت عرض می‌نماید.
راه شهیدان پررهرو و یاد نیک فداکاری‌ها و ایثارشان تا ابد ماندگار باد.

هیئت‌رئیسهٔ دانشگاه فنی و حرفه‌ای

کلید واژه ها: هیئت رئیسهٔ دانشگاه فنی و حرفه‌ای در پی آسمانی شدن سردار سرلشگر سلیمانی تسلیت گفت