۰۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۴۲۸ اخبار و رویدادها
بررسی مباحث تجسمی و هنر انیمیشن صورت گرفت

پس از برگزاری ویژه برنامه های متعدد گروه هنر دانشکده فنی شریعتی به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش که با تلاش و برنامه ریزی های استاد مصطفی خزایی (مدیر گروه هنر) محقق شد، صبح امروز سه شنبه سوم دی ماه آخرین روز از این سلسله نشست ها و سخنرانی ها با حضور پررنگ دانشجویان و استادان این حوزه برگزار شد.
سخنران این برنامه استاد بهرام عظیمی (چهره سرشناس و تلویزیونی انیمیشن ایران) بود.

وی در ابتدا ضمن شرحی کوتاه از بیوگرافی خود به مباحث مختلف هنر تجسمی در آثارش پرداخت. در ادامه پس از نمایش سه اثر از مجموعه آثار این استاد برجسته، دلایل ساخت و مباحث ایده پردازی این هنر را مورد بحث و بررسی قرار داد.
این برنامه با پرسش و پاسخ و اهدای هدیه ای به رسم یادبود با حضور خانم عسگری (معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده) و آقای خزایی به استاد بهرامی به کار خود پایان داد.

کلید واژه ها: آخرین روز از ویژه برنامه های گروه هنر با حضور یکی از چهره های معروف انیمیشن ایران