افتخارآفرینی تیم تکواندوی دانشجویان دانشکده شریعتی با کسب عنوان نایب قهرمانی و ۷ مدال ارزشمند در مسابقات ورزشی وزارت علوم

۲۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۰ کد : ۱۳۹۴ اخبار و رویدادها

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشکده، تیم کیوروگی دانشجویان دانشکده شریعتی که به عنوان نماینده دانشگاه فنی وحرفه ای درمسابقات کشوری منطقه یک وزارت علوم شرکت کردند، موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی ومدال های زیرشدند:

*نایب قهرمانی تیمی کیوروگی
اعضای تیم: حوریه آوریده-عاطفه سکندری-ملیکاانصاری پور-شبنم بداقی-الهه شفیعی-مهتاب سعادت نیا-نعیمه سادات میرهاشمی

* مدال طلای کیوروگی وزن 62- توسط شبنم بداقی

*مدال طلای کیوروگی وزن 67- توسط ملیکا انصاری پور

*مدال برنز کیوروگی وزن 57- توسط الهه شفیعی

*مدال برنز کیوروگی وزن 53- توسط مهتاب سعادت نیا

*مدال برنز کیوروگی وزن 73-توسط عاطفه سکندری

*مدال برنز کیوروگی وزن 49- توسط نعیمه میرهاشمی

درمسابقات کیوروگی دانشگاه الزهرا مقام اول ودانشگاههای تهران وعلم وصنعت مقام سوم مشترک راکسب کردند.

درمسابقات پومسه تیم دانشکده شریعتی موفق به کسب مقام سوم تیمی شدند.
*مقام سوم تیمی پومسه
اعضای تیم: مهشیدابجدی-زهراغلامی-ملیکاحیدری

*مدال برنز پومسه انفرادی توسط فاطمه زمانی

دررشته پومسه تیم های دانشگاه خوارزمی وامیرکبیربه ترتیب مقام های اول ودوم راکسب کردند.

این رقابت ها 20و21 آذر98 به میزبانی دانشگاه علم وصنعت درتهران برگزارشد وخانم فاطمه دری به عنوان مربی، تیم راهمراهی کردند.
این پیروزی ارزشمند رابه دانشجویان مقام آورتبریک گفته و برای ایشان موفقیت روزافزون ازدرگاه خداوندمتعال خواستاریم.

کلید واژه ها: افتخارآفرینی تیم تکواندوی دانشجویان دانشکده شریعتی باکسب عنوان نایب قهرمانی و 7 مدال ارزشمنددرمسابقات ورزشی وزارت علوم