نگاهی نقادانه به هنر عکاسی جهان از نگاه یک روزنامه نگار و عکاس

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۵ کد : ۱۳۶۱ اخبار و رویدادها
در اولین روز از سلسله نشست های گروه هنر به مناسبت هفته پژوهش، روی داد

به همت استاد مصطفی خزائی (مدیرگروه گروه هنر دانشکده فنی شریعتی) روز گذشته شنبه شانزدهم آذرماه همزمان با روز دانشجو و اولین روز از برگزاری ویژه برنامه ها و سلسه نشست ها و سخنرانی های گروه هنر دانشکده فنی شریعتی به مناسبت هفته ی پژوهش، سمیناری با عنوان عکس و نوشتار (آلبوم قرن) با حضور استادان و دانشجویان این گروه در سالن اجتماعات فاز سه برگزار گردید.
سخنران این نشست، استاد کاووس صادق لو (نقاد، عکاس و روزنامه نگار روزنامه ایران) بود.
ایشان در ابتدا ضمن مهم برشمردن مبحث پژوهش و نگاه نقادانه به عکاسی و فضای تجسمی به بررسی عکس هایی از تاریخ عکاسی جاهن با موضوع "آلبوم قرن" پرداخت. استاد صادق لو در پایان ضمن نمایش تعدادی از عکس های برتر مورد نظر خود، به بررسی نگاه چند منتقد در زمینه های مختلف اشاراتی داشت.

در پایان به این روزنامه نگار، هدیه ای به رسم یادبود اهداء شد.

کلید واژه ها: نگاهی نقادانه به هنر عکاسی جهان از نگاه یک روزنامه نگار و عکاس