بازدید معاون وزیر علوم عمان از دانشکده شریعتی

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۳۶۰ اخبار و رویدادها
دکتر محمد بن عبداله سلامی جهت بررسی راهکارهای گسترش همکاری های مشترک از دانشکده دکتر شریعتی بازدید نمود.

دکتر محمد بن عبداله سلامی ، معاون وزیر علوم عمان و رئیس اداره برنامه ریزی تحصیلی، روز یکشنبه  17/9/98  جهت بررسی راهکارهای گسترش همکاری های مشترک از دانشکده دکتر شریعتی بازدید نمود.
در این ملاقات مهندس مرضیه گرد، رئیس دانشکده ضمن خیرمقدم، به معرفی دانشکده پرداخت و  در ادامه دکتر حجیه بسطامی معاون پژوهش و فناوری توضیحاتی را در خصوص اقدامات پژوهشی دانشجویان و فعالیتهای این دانشکده ارائه نمود.
سپس دکتر سلامی به همراه مهندس ناظریان از دفتر بین الملل دانشگاه فنی و حرفه ای، ضمن بازدید از کارگاهها، آزمایشگاه ها، سایت ها، مرکز کسب و کار،گلخانه و خوابگاهها، از نزدیک با توانایی های این دانشگاه در حوزه های مختلف آشنا شدند.
در پایان به رسم یادبود از سوی دانشکده دکتر شریعتی، هدیه ای از کارهای دستی و هنری دانشجویان این دانشکده، به دکتر سلامی، اهداءگردید.

کلید واژه ها: بازدید معاون وزیر علوم عمان از دانشکده شریعتی دکتر محمد بن عبداله سلامی