جلسه هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص اجرای جشنواره مهرآبان در دانشکده

۳۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۴ کد : ۱۲۰۵ اخبار و رویدادها
در این جشنواره کلیه دانشجویان فنی و حرفه ای سراسر کشور می توانند با مشارکت خود در این جشنواره فرهنگی و به اشتراک گذاشتن تجربه خود از خواندن کتاب در جشنواره شرکت نموده و از امتیازات و جوایز آن بهره مند شوند.

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص اجرای جشنواره مهرآبان در دانشکده روز دوشنبه 29/7/98 با حضور دکتر بسطامی معاون پژوهشی دانشکده، خانم عسگری معاون دانشجویی دانشکده، آقای سعیدی کیا موسس کتاب پلاس، خانم سمیرا ناطقی مدیر عامل کتاب پلاس، رئیس اداره فرهنگی و مسئول روابط عمومی در دفتر معاونت پژوهش وفناوری دانشکده شریعتی  برگزار شد.
در این نشست آقای سعیدی کیا موسس کتاب پلاس، در خصوص سایت، حامیان جشنواره و کدهای تخفیف، نکات و مواردی را ارائه داد و همچنین مسئولین و کارشناسان حاضر، نظرات و پیشنهادات خود را در راستای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره بیان و به بحث و تصمیم گیری در خصوص برنامه زمانی این جشنواره در دانشکده پرداختند.

گفتنی است جشنواره مهرآبان با کتاب با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی به مناسبت هفته کتاب با همکاری ناشران بزرگ از جمله نشر ثالث، نگاه، روزگار، مروارید مرکز نشر دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موسسه انتشارات دانشگاه تهران، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، انتشارات مجد، رسا، تیمورزاده، مهربان و بعثت و با مشارکت باغ کتاب تهران برگزار می‌شود.
در این جشنواره بیش از 15 موسسه و شرکت بزرگ اقتصادی و فرهنگی به عنوان حامیان جشنواره با ارایه کدهای تخفیف و امتیازات و جوایز به استقبال خریداران کتاب در هفته کتاب می‌روند.

کلید واژه ها: جشنواره مهرآبان با کتاب کتاب پلاس دانشکده دکتر شریعتی