بازدید مسئولین بیمه مرکزی از دانشکده فنی شریعتی

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۲ کد : ۱۱۶۲ اخبار و رویدادها
به زودی همایشی به منظور ترویج فرهنگ بیمه برگزار خواهد شد

به منظور آشنایی، ترویج و فرهنگ سازی مقوله بیمه، صبح امروز سه شنبه شانزدهم مهرماه، مسئولینی از بیمه مرکزی در دانشکده فنی شریعتی حضور یافته و با مسئولین دانشکده جلسه ای تشکیل دادند. در این جلسه که با حضور دکتر دستگردی مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای، مصطفی زندی مدیرکل روابط عمومی وامور بین الملل بیمه مرکزی، خانم مهندس گرد رییس دانشکده و معاونین همراه بود، ضمن مذاکرات اولیه به منظور ایجاد تفاهم نامه بین دانشگاه فنی و حرفه ای و بیمه، در مورد راه کارهای نوین آشنایی هر چه بیشتر با این مقوله در سطح دانشگاه، بحث و تبادل نظر هایی صورت گرفت. همچنین مقرر شد به زودی کارگاهی با عنوان آشنایی و فرهنگ سازی ترویج فرهنگ بیمه در سطح استادان، کارکنان و دانشجویان در دانشکده برگزار شود.

این جلسه با بازدید هیئت حضور یافته از بیمه مرکزی به همراه برخی از مسئولین از بخش های مختلف دانشکده، خاتمه یافت.

کلید واژه ها: بازدید مسئولینی از بیمه مرکزی از دانشکده فنی شریعتی