بازدید تیم نظارت و ارزیابی استان تهران از دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

۰۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۶ کد : ۱۱۳۳ اخبار و رویدادها

طی بازدیدهای اخیر کمیته ی نظارت و ارزیابی استان تهران از آموزشکده های تهران، صبح امروز سه شنبه نهم مهرماه، این تیم با سرپرستی خانم حجازی و متخصصان و کارشناسان حوزه نظارت و ارزیابی تیم تهران به منظور بازدید از حوزه های آموزشی-پژوهشی-اداری و مالی-دانشجویی و فرهنگی،  با حضور در دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی ، ضمن نظارت  و بررسی شاخص های ارزیابی و عملکرد حوزه های مختلف از بخش ها و فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اداری و ... بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید سعی برآن شد به صورت ملموس در جریان توانمندی ها و امور مرتبط  قرار گرفته شده و گفتگویی ما بین مسئولین این بخش ها صورت گیرد و همچنین  نقاط مثبت و قابل اصلاح در زمینه های متعدد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است بنا بر گفته ی خانم حجازی، این بازدیدها به منظور بهبود کلیه ی امور دانشکده ها در آغاز سال تحصیلی صورت پذیرفت.

کلید واژه ها: بازدید تیم نظارت و ارزیابی استان تهران از دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی