دکتر میرزابیگی استاد و روانشناس دانشگاه و رسانه در آیین استقبال از دانشجویان تازه وارد به دانشکده

۰۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۷ کد : ۱۱۱۵ اخبار و رویدادها
از امروز آینده خود را به نوع مطلوب آن متصور شوید و رهایش نکنید

دکتر حسن علی میرزابیگی (استاد و روانشناس دانشگاه و رسانه) در آغاز سخنان خود از حضور در بین دانشجویان ابراز خرسندی نمود و افزود: قدر خود را خوب بدانید. شما از بین میلیون ها دانش آموز در این محل حضور یافته اید. شما آمده اید که ثابت کنید "من هستم". به کم قانع نشوید. فکرت را عوض کن تا زندگی ات عوض شود.
دکتر میرزابیگی در بخش بعدی سخنان خود از عزت نفس داشتن، مثال ها و خاطرات زیادی از مراجعین به دفتر مشاوره خود گفت و اظهار داشت:  عزت نفس داشتن را دست کم نگیرید. از امروز آینده خود را به نوع مطلوب آن متصور شوید و رهایش نکنید. سعی کنید با آدم منفی معاشرت نکنید زیرا به طرز خیلی نامحسوسی در اخلاق و منش شما تاثرات سویی را بجای می گذارند.

دکتر میرزابیگی با اشاره به یکی از سوره های قرآن که به صراحت می فرماید:"هرچه می خواهید از من بخواهید" خاطر نشان کرد: حیف است از ذات باریتعالی کم بخواهیم و به آن قانع باشیم. همچنین برای معرفت افزایی خود برنامه ریزی کنید و از شکست های کوچک نهراسید.

کلید واژه ها: دکتر میرزابیگی استاد و روانشناس دانشگاه و رسانه در آیین استقبال از دانشجویان تازه واردبه دانشکده