کسب رتبه یک آزمون سراسری کارشناسی ارشد توسط دانشجوی معماری دانشکده دکتر شریعتی

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۰ کد : ۱۰۹۸ اخبار و رویدادها
موفقیت از آن دانشجویان پر تلاش است

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشکده دکتر شریعتی، پس از اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال ۹۸، نهال دوستی دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته معماری موفق به کسب رتبه یک آزمون کتبی در در بین کل داوطلبان این رشته شد.
این دانش‌آموخته دانشکده دکتر شریعتی در رشته معماری با کسب رتبه 1 به این موفقیت بزرگ دست یافت و در رشته های تکنولوژی و انرژی، به ترتیب رتبه 3 و 8 را از آن خود نمود و  و اکنون دوران تحصیلات کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه تهران، در رشته دیجیتال سپری می نماید.
گفتنی است خانم نهال دوستی دانش آموخته رشته کارشناسی پیوسته معماری دانشکده دکتر شریعتی، با معدل 19/19 در آذر ماه 97 فارغ التحصیل شده است.
حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی این موفقیت را به این دانشجو، اساتید گروه معماری و جامعه دانشگاهی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت بیش ار پیش را برای ایشان دارد.

کلید واژه ها: کسب رتبه یک آزمون سراسری کارشناسی ارشد توسط دانشجوی معماری دانشکده دکتر شریعتی