مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس همزمان با ماه حماسی محرم و شروع سال تحصیلی جدید

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۹ کد : ۱۰۹۱ اخبار و رویدادها
تقارنی معنوی و حماسی برای شروع جهاد علمی در کشور

صبح امروز یکشنبه سی و یکم شهریورماه، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی با حال و هوای آغاز سال تحصیلی جدید و به تعبیری دیگر جهاد علمی دانشجویان همراه بود. مناسبت و تقارن معنوی و حماسی ماه محرم و هفته دفاع مقدس با آغاز فصل دانش‌اندوزی، فرصتی برای کسب بالاترین درجات معرفت و تزکیه است. در حقیقت فرصتی برای تبیین ارزش‌های دفاع مقدس، دوران جنگ تحمیلی، رشادت‌ها و فداکاری‌های بی نظیر ملت ایران برای جوانانی است که جنگ را با چشم ندیده‌اند ولی دلهایشان مالامال از یاد آن روزهای خون و حماسه می باشد.
در این مراسم که از آغازین ساعت های امروز شروع شد، امور فرهنگی با همکاری پایگاه بسیج پیروان ولایت و بسیج دانشجویی از دانشجویان، استادان و همکاران پذیرایی به عمل آورده و دانشجویان با برخی از فعالیت های امور فرهنگی آشنا شدند.
یاد و خاطره رزمندگان جان برکف و سنگرسازان بی سنگر را گرامی می داریم.

کلید واژه ها: مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس همزمان با ماه حماسی محرم و شروع سال تحصیلی جدید