دومین جلسه شورای پژوهشی دانشکده فنی شریعتی برگزار گردید

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۸ کد : ۱۰۸۱ اخبار و رویدادها
به منظور بررسی طرح های پژوهشی واصله استادان دانشکده و برنامه ریزی های لازم برای سال تحصیلی جدید صورت پذیرفت

ظهر امروز چهارشنبه بیست و هفتم شهریور ماه دومین جلسه شورای پژوهشی دانشکده فنی شریعتی با حضور مهندس گرد (رئیس دانشکده فنی و حرفه ای و عضو شورا)، دکتر معراج رجایی (مدیرکل پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای) دکتر حجیه بسطامی (معاون پژوهشی دانشکده فنی و حرفه ای و عضو شورا)، مهندس پازوکی (فعال صنعتی و عضو شورا)، دکتر سعیدی سار (عضو شورای پژوهشی)، دکتر جمعه پور (استاد مدعو) ،دکتر چوب ساز( عضو هیئت علمی و مدیرگروه هنر و معماری) و دکتر نادری نژاد (عضو هیئت علمی) در دانشکده شریعتی برگزار گردید.

در این جلسه 21 طرح پژوهشی مطرح  و پس از بررسی های به عمل آمده، 6 طرح مردود اعلام شد.

همچنین در این جلسه در خصوص طرح های پژوهشی پیشنهادهایی به دکتر رجایی ارائه گردید که در شورای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای مطرح گردد. شایان ذکر است در مورد فعالیت های پژوهشی انجام شده دانشکده فنی شریعتی طی تابستان و برنامه ریزی های لازم برای سال تحصیلی جدید، مواردی مورد بررسی قرار گرفت.