دانشکده دکتر شریعتی میزبان ثبت نام حضوری اولین گروه دانشجویان ورودی جدید در مقطع کارشناسی ناپیوسته

۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۲ کد : ۱۰۶۵ اخبار و رویدادها
امروز یکشنبه ۲۴/۶/۹۸ دانشکده دکتر شریعتی میزبان اولین گروه دانشجویان ورودی جدید در مقطع کارشناسی ناپیوسته بود که ثبت نام غیر حضوری خود را در روز های ۲۴ الی ۲۶ شهریورماه انجام داده و جهت تحویل و تایید مدارک و اتمام ثبت نام، حضور داشتند.

گفتنی است امسال دانشکده شریعتی در مقطع کارشناسی ناپیوسته حدود 1472 دانشجو، کاردانی 1294 دانشجو و کارشناسی پیوسته 120 دانشجو درمجموع  16 عنوان رشته در دو نوبت روزانه و شبانه، پذیرش خواهد نمود و روند ثبت نام بر اساس مقطع و حروف الفبا تا 31 شهریورماه ، ادامه خواهد داشت.
شایان ذکر است روابط عمومی دانشکده، به منظور تسهیل  فرآیند ثبت نام و به حداقل رساندن استرس دانشجویان، در مقابل در اصلی ورودی، با عنوان"از من بپرس" جهت راهنمایی و هدایت دانشجویان ، تا پایان روز ثبت نام، حضور خواهد داشت .
همچنین جشن دانشجویان ورودی جدید در تاریخ 3 مهرماه  برگزار می شود و جلسات تخصصی گروه های آموزشی با دانشجویان به تفکیک رشته ها، در روز های آینده انجام خواهد گرفت که زمان دقیق و جزئیات بیشترآن متعاقبا اعلام می گردد.

کلید واژه ها: ثبت نام حضوری اولین گروه دانشجویان ورودی جدید در مقطع کارشناسی ناپیوسته