بیانیه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی

به نقل از سایت دانشگاه فنی و حرفه ای

دل را به محـرم آشنـا خواهیم کرد        از هرچه به غیر او جدا خواهیم کرد
امروز که هیچ، بی گمان بعد از مرگ        همواره حسین را صـدا خواهیم کرد

بی‌گمان، واقعه عاشورا اقیانوس ژرفی است به گستردگی تاریخ. پیرامون ابعاد مختلف آن سخن‌های بسیار گفته‌اند و آثار آن را بررسی و تحلیل کرده‌اند. درک هریک از امواج عظیم عرفانی و اجتماعی و حماسی و تربیتی این اقیانوس بیکران که دربرابر فساد و تباهی قد برافراشتند، سال‌ها تامل و تدبر و شکیبایی و پایمردی می‌طلبد و از عهده همگان بیرون است. «حسین‌بن علی (ع)»،  یعنی حقیقت عبد صالح پروردگار و حماسه عاشورای حسینی، یعنی تجلی عظمت و علوّ و رفعت بشریت و معالى و مکارم انسانیت.

آن حماسه بزرگ تحولی در قلوب انسان‌ها و آشوبی در ذرات عالم پدید آورد که «بی نفخ صور خاسته تا عرش اعظم است» و تا قیام قیامت ادامه خواهد داشت.
بدین‌وسیله فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله ‌الحسین (ع) و هفتاد و دو یار باوفای ایشان را به عموم ملت مؤمن و شریف ایران، به‌ویژه خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه‌ای تسلیت عرض نموده و از درگاه احدیت عاقبت‌به‌‌خیری و غفران و رحمت برای همگان مسئلت می‌نماییم.

هیئت ‌رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای

کلید واژه ها: بیانیه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی