برگزاری جلسه شورای پژوهشی با رویکرد بررسی طرح های پژوهشی استادان دانشکده دکتر شریعتی

۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۵ کد : ۱۰۵۰ اخبار و رویدادها

جلسه شورای پژوهشی با رویکرد بررسی طرح های پژوهشی استادان دانشکده دکتر شریعتی جهت ارسال به دانشگاه فنی و حرفه ای، روز چهارشنبه 98/6/13 با حضور خانم مهندس گرد رییس دانشکده، دکتر معراج رجایی عضو هیات علمی دانشکده و مدیرکل پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر بسطامی معاونت پژوهش و به عنوان رییس جلسه، خانم دکتر سهیلا چوبسازعضو هیأت علمی، خانم دکتر الهی عضو هیأت علمی دانشکده، خانم دکترسعیدی سارعضو هیأت علمی دانشکده، خانم دکتر جمعه پور عضو هیأت علمی، آقای مهندس پازوکی فعال صنعتی، خانم مهندس زهرا زمان زاده عضو هیات علمی دانشکده، در اتاق شورا برگزار گردید.
اعضای این جلسه در خصوص طرح های پژوهشی خرداد ماه 98 و کاربردی و عملی بودن طرح ها، گفتگو و موارد مختلف رو بررسی نمودند. همچنین مهندس گرد از اعضای شورا خواستند به نکته کاربردی بودن طرح ها ، دقت و توجه نمایند.
در پایان تعدادی از طرح ها پذیرفته و تعدادی جهت اصلاحیه به صاحبان طرح عودت  گردید.

کلید واژه ها: برگزاری جلسه شورای پژوهشی