جدیدترین اطلاعات از همایش گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای

۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۳ کد : ۱۰۴۸ اخبار و رویدادها
به نقل از سایت دانشگاه فنی و حرفه ای

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی‌ وحرفه‌ای :
همایش علمی "گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای" در سال جاری برگزار می شود

به گزارش اداره کل روابط عمومی، همایش مذکور در دو بخش "استادان و کارکنان" و "دانشجویان و دانش‌آموختگان" دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای با مشارکت دانشکده‌ها و آموزشکده‌های تابعه دانشگاه و برخی نهادها و مؤسسات علمی-پژوهشی در پنج محور اصلی مبانی فکری مقام معظم رهبری در بیانیه دوم گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌ وحرفه‌ای، آینده جمهوری اسلامی در هندسه گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌ وحرفه‌ای، دستاوردهای انقلاب اسلامی بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌ وحرفه‌ای، چالش‌ها و فرصت‌های جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای، جوانان و دانشگاهیان تراز جمهوری اسلامی بر مبنای گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای برگزار خواهد شد.
بنابراین گزارش، علاقه‌مندان می‌توانند آثار علمی و پژوهشی و مقالات خود را تا  آخر مهر 98 از طریق پست الکترونیکی به آدرس: farhangi@tvu.ac.ir به دبیرخانه همایش واقع در سازمان مرکزی دانشگاه ارسال نمایند. زمان برگزاری همایش در آذرماه 98 پیش‌بینی شده است که کیفیت برگزاری آن متناسب با آثار و مقالات ارسالی و داوری شده، طراحی و اجرا خواهد شد.
دکتر رضا مهدی در مصاحبه با روابط عمومی هدف از برگزاری این همایش را هم‌اندیشی، تولید فکر و خلق دانش برای طراحی و راهبرد کلان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در گام دوم (چهل سال آینده) انقلاب اسلامی دانست و اظهار امیدواری کرد: با مشارکت همه استادان، کارکنان، دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای، زمینه مناسبی برای طراحی و تنظیم رسالت و مأموریت کلیدی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در افق پیش‌رو فراهم شده و دانشگاه متناسب با نیازهای جامعه اسلامی-ایرانی در گام دوم انقلاب به حرکت خود استمرار بخشد.

عضو هیأت رییسه دانشگاه در پایان افزود: منتظر مقالات علمی و آثار ارزشمند تمامی همکاران جامعه دانشگاهی و خانواده بزرگ دانشگاه فنی‌ وحرفه‌ای هستیم.

کلید واژه ها: جدیدترین اطلاعات از همایش گام دوم انقلاب و رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای