فعالیت گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشکده دکتر شریعتی در مناطق محروم

۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۵ کد : ۱۰۳۸ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی، دانشجویان جهادگر بسیجی دانشکده دکتر شریعتی ، امسال نیز همچون سالهای گذشته تابستان خود را در مناطق محروم خراسان جنوبی گذراندند و خدمات قابل توجهی را به اهالی روستاهای محروم سربیشه – درح از توابع استان خراسان جنوبی ارائه نمودند.

گروه جهادی اعزام شده به مناطق محروم و کم برخوردار استان خراسان از دانشکده شریعتی در قالب تیم 16 نفره با هدف تربیت و خودسازی و نیز محرومیت زدایی در طول سه ماهه تابستان در سه حوزه فرهنگی، مشاوره و اشتغال و کارآفرینی فعالیت نمودند.
از جمله اقدامات صورت گرفته توسط گروه جهادی اعزام شده می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:
مهارت افزایی در جهت کارآفرینی، در راستای بالا بردن توانایی های بانوان مناطق محروم و با شعار ما می توانیم توسط استادان باتجربه و متخصص در حوزه های خیاطی، نمد دوزی، سوزن دوزی، گلدوزی، عروسک سازی و گیاهان دارویی صورت گرفت که این کلاس ها ویژه گروه سنی نوجوان و جوان و بزرگسال برگزار شد.

در حوزه مشاوره نیز در سه بخش بهداشتی، احکام و همسرداری فعالیت هایی صورت گرفت.

گفتنی است در بخش فرهنگی، کار با کودک و آموزش در قالب بازی ها در حوزه های بهداشت و خانواده و آموزش های رفتاری و اخلاقی، برگزاری کلاسهای تدبر در قرآن مخصوص گروه سنی کودک تا نوجوان با روش های متفاوت، تشکیل هیات بانوان در مسجد روستا متشکل از نوجوانان و جوانان با هدف کار تشکیلاتی، برپایی حلقه های کتابخوانی و مباحثه و اهدای کتاب در حوزه های فرهنگی و دفاع مقدس، برگزاری مراسمات برای بانوان و تشکیل جامعه مددکار توسط بانوان روستا، از جمله اقداماتی بود که در این روستاها به همت این گروه جهادی انجام شد.

کلید واژه ها: فعالیت گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشکده دکتر شریعتی در مناطق محروم