حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ۳۴ پروژه عمرانی دانشگاه فنی و حرفه ای افتتاح شد

۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۸ کد : ۱۰۳۶ اخبار و رویدادها
۳۵ طرح عمرانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور عصر امروز با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بندر انزلی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، پروژه ساختمان آموزشی - اداری آموزشکده شهید خدادادی انزلی با زیربنای هزار و ۸۰۰ مترمربع در ۳ طبقه و با هزینه حدود ۱۶ میلیارد ریال امروز با حضور دکتر غلامی افتتاح شد.
بنابراین گزارش، همچنین ۳۴ طرح ساخت و تجهیز ساختمان دانشگاه فنی وحرفه‌ای کشور از طریق ویدیو کنفرانس به صورت همزمان در ۱۷ استان با دستور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و با اعتبار بیش از ۴۳۰ میلیارد ریال و با زیربنایی حدود ۳۵ هزار و ۵۰۰ متر مربع به بهره‌برداری رسید.

کلید واژه ها: حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری 34 پروژه عمرانی دانشگاه فنی و حرفه ای افتتاح شد