قابل توجه دانشجویان متقاضی میهمان ترم تابستان در آموزشکده های فنی و حرفه ای

۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۱ کد : ۸۶۹ اطلاعیه ها

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم که متقاضی میهمان به آموزشکده های فنی و حرفه ای در دوره تابستانی 1398 (973) هستند می‌رساند  ثبت درخواست فقط از طریق سامانه مهمان دانشگاه ((سماد)) امکان پذیر خواهد بود و ملاک بررسی درخواست‌ها ثبت نام در سامانه مذکور بوده و نیاز به ارائه‌ی نامه از سوی مبدا و مقصد نمی‌باشد.
زمان ثبت درخواست و اعلام نظر مبدا و مقصد برای نیمسال تابستان 98 از روز شنبه مورخ 25/3/1398 لغایت روز دوشنبه مورخ 10/4/1398 خواهد بود.
تذکر مهم دانشکده شریعتی ترم تابستان برگزار نمی کند.
محدودیت در دروس میهمانی به سایر دانشگاه ها دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای فقط دروس عمومی و پایه را می توانند در دانشگاههای غیر دولتی – غیر انتفاعی ، علمی – کاربردی و آزاد اسلامی ( مشروط به اینکه واحدهای درسی در آن دانشگاهها به صورت  حضوری ارائه گردد) ، به صورت میهمان بگذرانند .لازم به ذکر می باشد این دسته از دانشجویان می توانند از طریق میز کار خود (درخواست میهمانی به) از تاریخ 25/3/98 لغایت 10/4/98 اقدام نمایند .
آدرس سایت برای ثبت درخواست توسط دانشجویان ازطریق سامانه سماد:
www. Samad.tvu.ac.ir
کد کاربری: شماره دانشجویی