خوابگاه های دانشکده از ۲۴ اسفندماه تعطیل می باشد.

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۷۸۸۲ اطلاعیه ها

ضمن تبریک به مناسبت های حلول ماه مبارک رمضان  وسال نوبه اطلاع کلیه دانشجویان خوابگاهی می رساند:
خوابگاه های دانشکده از ساعت 9صبح روز 5شنبه 24/12/1402تعطیل می باشد.
ضروری است تمامی دانشجویان به گونه ای برنامه ریزی نمایند تا روز مقرر، اتاق ها را تخلیه و خوابگاه را ترک نمایند.همچنین پیش از ترک اتاق ،رعایت موارد ذیل الزامی می باشد :
1.با توجه به احتمال قطعی برق ،هرگونه مواد فاسد شدنی (اعم از موادغذایی و...)را از اتاق و یخچال خارج نمایید.
2.از خاموش بودن کلیدهای برق وکلیه لوازم برقی اطمینان حاصل نموده ، سیم برق آنها را از پریز جدا نمایید .
3.از گذاشتن اشیا و لوازم قیمتی و ...در داخل اتاق ها در طول تعطیلات خودداری نمایید .
4.هنگام خروج از اتاق ، نسبت به نظافت اتاق همکاری نموده و از بسته بودن پنجره  وسپس بسته شدن کامل قفل درب اتاق ،اطمینان حاصل کنید .
5.هیچ گونه وسیله واثاثی را در اتاق رها نکنید و کلیه وسایل خود را در کمد شخصی خود طبقه بندی نمایید .
تاریخ بازگشایی خوابگاه ها متعاقبا اعلان می گردد.
معاونت دانشجویی-فرهنگی