برگزاری جشن میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت ولیعصر(عج) در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۰۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۵ کد : ۷۸۵۴ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جشن میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت ولیعصر(عج)، شنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۲در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در آستانه فرا رسیدن نیمه شعبان، به مناسبت میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج) مراسم ویژه‌ای با حضور جمعی از کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد.

در این مراسم ارزشمند یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت به مولودی خوانی پرداخت و اشعاری در وصف حضرت مهدی(عج) سرود و پس از آن آقای جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی مباحث متنوعی چون فلسفه انتظار و ظهور، ضرورت نشر باورهای دینی و لزوم گسترش عدل و داد را با استناد به آیات و روایات مطرح کرد و ظهور حضرت مهدی(عج) را پایه‌گذار نظام حکمرانی اسلامی در جهانی دانست.

گفتنی است، اقامه نماز ظهر و عصر پایان بخش این مراسم بود.