حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در مراسم اختتامیه اولین جشنواره جایزه ملی فناوری نکست

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۳ کد : ۷۸۴۴ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
آیین اعطای جایزه ملی نوآوری کارآفرینان سرآمد توسعه «نکست»، شامگاه چهارشنبه دوم اسفندماه با حضور دکتر زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و دانش‌بنیان رئیس جمهور، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و دیگر مسئولین استانی در اصفهان برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در آیین اختتامیه جشنواره مذکور در حضور وزیر علوم و رؤسای دانشگاه‌ها و مسئولین استانی از شرکت‌های دانش‌بنیان و نفرات برتر در زمینه‌های مختلف علمی و دانشگاهی تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است این رویداد از میان ۸۹ طرح برتر ارائه‌شده، ۹ طرح فناورانه در حوزه‌های هوش مصنوعی، ارتباطات و زیست فناوری به مرحله سرمایه‌گذاری رسیدند.