دیدار و گفت‌وگوی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با اساتید، کارکنان و دانشجویان آموزشکده فنی و کشاورزی پاکدشت

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۲ کد : ۷۷۸۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در سفر خود به پاکدشت با اساتید، کارکنان و دانشجویان آموزشکده فنی و کشاورزی پاکدشت دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان روز چهارشنبه‌ ۱۸ بهمن‌ماه طی نشستی با اساتید، کارکنان و دانشجویان آموزشکده فنی و کشاورزی پاکدشت دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر خسرویان ضمن تبریک فرارسیدن چهل و پنجمین سالروز انقلاب اسلامی، افتتاح زمین چمن مصنوعی این آموزشکده را به فال نیک گرفت و این پروژه‌ها را در تحکیم و استحکام انقلاب مهم و ارزشمند خواند.

وی آموزشکده فنی و کشاورزی پاکدشت را از نظر تجهیزات، امکانات، نزدیکی به تهران و دسترسی به شاه‌راه اصلی ارتباطاتی مهم تلقی کرد و افزود: با توجه به بازدید امروز، این آموزشکده باید به قطب فناوری و نوآوری کشاورزی تبدیل شود.

گفتنی است بازدید از سوله میوه خشک‌کنی، آزمایشگاه کلینیک گیاه پزشکی، آزمایشگاه کشت بافت، بانک بذر گل و گیاه زینتی، استخر پرورش ماهی، خوابگاه و سالن غذاخوری و گلخانه این آموزشکده از بخش‌های دیگری برنامه حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای و هیئت همراه در پاکدشت بود.