مراسم جشن عید بزرگ مبعث و چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سازمان مرکزی برگزار شد

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۷ کد : ۷۷۸۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
با حضور مسئولین، مدیران و کارکنان حوزه ستادی دانشگاه، جشن عید بزرگ مبعث و چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ۱۸ بهمن‌ماه در نمازخانه سازمان مرکزی برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در آستانه عید باسعادت و نورانی مبعث حضرت ختمی مرتبت (سلام‌الله علیه)، همچنین فرارسیدن چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در روز 22 بهمن‌ماه 1357، مراسمی با حضور مسئولین، مدیران و کارکنان سازمان مرکزی، چهارشنبه 18 بهمن‌ماه 1402 در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.
سخنرانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و سخنرانی عضو هیئت علمی و مدرس دانشگاه تهران پیرامون بعثت پیامبر اکرم (ص)، بروز انقلاب اعتقادی، فکری و باوری در جامعه جاهلیت عرب با مبعوث شدن حضرت محمد مصطفی (ص) و تداوم آن در اتقلاب اسلامی ایران، مداحی و پذیرایی از حاضرین از بخش‌های اصلی این مراسم بود.