معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای خبر داد: برگزاری گردهمایی تخصصی معاونین اداری، مالی و عاملین مالی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در تهران

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۸ کد : ۷۷۷۴ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای

به گزارش اداره کل روابط عمومی آقای داوود اوصالی گفت: گردهمایی تخصصی معاونین اداری، مالی و عاملین مالی دانشگاه فنی و حرفه کشور طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۲ در تهران برگزار خواهد شد. معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه هدف از برگزاری این گردهمایی را هم‌اندیشی، هماهنگی، مشورت و همفکری در راستای پیشبردبرنامه‌های دانشگاه، ارائه گزارش عملکرد معاونت اداری، مالی، ارائه گزارش پیشرفت پیاده سازی طرح مدیریت یکپارچه منابع(ERP)، ارائه پنل‌های تخصصی و پرسش و پاسخ برشمرد. گفتنی است این گردهمایی با حضور مسئولین ارشد اداری و مالی وزارت عتف، مدیران کل حوزه ستادی دانشگاه، معاونین اداری، مالی و عاملین مالی دانشگاه‌های فنی و حرفه ای سراسر کشور در دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی برگزار می‌شود.