برگزاری مراسم اختتامیه کنفرانس ملی نهج‌البلاغه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد

۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۸ کد : ۷۷۵۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
کنفرانس ملی علمی _تخصصی نهج‌البلاغه، چهارشنبه چهارم بهمن‌ماه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد به کار خود پایان داد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد، اختتامیه کنفرانس ملی علمی _تخصصی نهج‌البلاغه با حضور استاندار، دکتر شایق، استاد مفسر و نهج‌البلاغه پژوه و جمعی از مسئولین، استادان، دانشجویان و پژوهشگران، چهارشنبه، چهارم بهمن‌ماه ۱۴۰۲ در سالن کنفرانس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان برگزار گردید.

در این مراسم، ضمن سخنرانی چند تن از مسئولین استانی و اندیشمندان و ارائه گزارشی از آمار مشارکت‌کنندگان در کنفرانس، فرایند داوری مقالات و انتخاب مقالات برگزیده، از صاحبان ۱۶ اثر به صورت مقاله به عنوان برترین‌های کنفرانس تقدیر به عمل آمد.

برپایی نمایشگاهی از آثار قرآنی و هنری دانشجویان در جوار محل برگزاری کنفرانس و بازدید مهمانان و مدعوین از این آثار بخش دیگری از مراسم اختتامیه کنفرانس مذکور بود‌.