حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در اجلاسیه نشست رؤسای دانشگاه‌های کشور، مشهد مقدس

۰۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۹ کد : ۷۷۴۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
اجلاس رؤسای دانشگاها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در نشست سه‌روزه رؤسای دانشگاهای کشور با همراهی وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، فرهنگ و ارشاد اسلامی و صنعت، معدن و تجارت و همچنین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و رؤسای دانشگاها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور که از چهارم الی ششم بهمن‌ماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، حضور یافت.
مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری، آموزش، پژوهش و برون‌داد هدفمند، نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری، شاگرد فناور و نوآور پروری و تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش از جمله محورهای کلیدی مورد بحث و بررسی در این اجلاسیه بود.
گفتنی است دور قبلی اجلاس مذکور در تیرماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار شده بود.