ملاقات عمومی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای و اعضای هیئت رئیسه با استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان

۱۸ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۹ کد : ۷۷۱۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای و اعضای هیئت رئیسه ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۲، در آموزشکده فنی و حرفه‌ای الغدیر زنجان، با استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه استان دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان  به‌همراه اعضای هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای ضمن سفر به استان زنجان و بازدید از مراکز تابع دانشگاه استانی در شهرهای مختلف، 17 دی‌ماه 1402 در محل آموزشکده فنی و حرفه‌ای الغدیر زنجان با استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای آن استان دیدار کردند و با مراجعه‌کنندگان در خصوص مسائل مطرح‌شده به گفت‌وگو پرداختند.
در ملاقات عمومی اعضای هیئت رئیسه با خانواده دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان، ریاست دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه هر یک به طور مجزا، شنونده و پاسخگوی مسائل مراجعین در حوزه‌های مختلف بودند.