تشکیل جلسه هیئت رئیسه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان

۱۸ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۵ کد : ۷۷۰۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای به ریاست دکتر خسرویان یکشنبه ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۲ در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در ابتدا دکتر قاسمی زوارق، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان ضمن قدردانی از حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه در استان زنجان، گزارشی مختصر از روند فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه ارائه داد. در ادامه، معاونین دانشگاه استان، رؤسا و مدیران مراکز تابع دانشگاه به طرح مسائل و برنامه‌های خود پرداختند و خواستار ارائه‌طریق شدند.
اعضای هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در این جلسه، ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان زنجان به جمع‌بندی مسائل پرداختند و راه‌حل‌ها و پیشنهاداتی در جهت بهبود وضعیت موجود ارائه دادند.