همزمان با ولادت بابرکت حضرت فاطمه سلام الله علیها؛ آیین نام‌گذاری ساختمان آموزشی آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران اسدآباد به نام برادران "شهید رستمی" برگزار شد

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۹ کد : ۷۷۰۶ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
ساختمان آموزشی آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران اسدآباد به نام برادران شهید رستمی نامگذاری شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، آیین نام‌گذاری ساختمان آموزشی آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران اسدآباد به نام برادران "شهید رستمی" همزمان با میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامی‌داشت سالروز شهادت سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی با حضور خانواده معظم برادران "شهید رستمی"، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، برخی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، استاندار همدان  و جمعی از مقامات استانی، چهارشنبه 13 دی‌ماه 1402 برگزار شد.

گفتنی است شهید فتحعلی رستمی پس از شرکت در سه مرحله از عملیات کربلای ۵ در تاریخ ۲۹ دی سال ۱۳۶۵ در پاکسازی نخلستان‌های دوئیجی عراق به آرزوی دیرینه خود رسید و شهید علی اکبر رستمی نیز ۲۸ شهریور سال ۱۳۶۴ به جمع شهدای اسلام پیوست.