نشست رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای و هیئت همراه با مسئولین و مدیران شهرستان ملایر

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۱ کد : ۷۷۰۳ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ادامه سفر خود به استان همدان ضمن بازدید از آموزشکده فنی و حرفه‌ای خوارزمی ملایر با مسئولین و مدیران شهرستان ملایر دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان و هیئت همراه در ادامه سفر به استان همدان، پنج‌شنبه 14 دی‌ماه 1402 آموزشکده فنی و حرفه‌ای خوارزمی ملایر را مورد بازدید قرار دادند.

پس از بازدید، به منظور ایجاد تعامل با مدیران شهرستان و برطرف کردن پاره‌ای از مسائل از جمله وضعیت آب و فاضلاب آموزشکده فنی و حرفه‌ای کوثر نشستی با حضور مسئولین و مدیران شهرستان ملایر برگزار شد.

گفتنی است در این نشست، حجت الاسلام دکتر آزادی‌خواه، نماینده مردم شریف ملایر، مهندس فرجی شهردار ملایر، آقای حاجی رئیس آب و فاضلاب ملایر وآقای ترکاشوند رئیس شرکت گاز حضور داشتند. در این برنامه دکتر خسرویان از خوابگاه نیمه کاره آموزشکده فنی و حرفه‌ای خوارزمی بازدید به‌عمل آورد و از نزدیک با مراحل پیشرفت کار آشنا شد