حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در نشست مشترک شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاهیان و ستاد عالی اقامه نماز دانشگاهیان

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۹ کد : ۷۷۰۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور چهارشنبه ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۲ در نشست مشترک شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاهیان و ستاد عالی اقامه نماز دانشگاهیان شرکت کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در حاشیه نشست مشترک شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاهیان و ستاد عالی اقامه نماز دانشگاهیان که در وزارت بهداشت برگزار شد، طرح روخوانی و روان خوانی قرآن کریم با مشارکت آستان قدس رضوی، توسط دکتر عین اللهی، دکتر زلفی گل، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمی و دکتر تهرانچی رونمایی شد. در این نشست که روسای سایر موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های کشور نیز حضور داشتند مصوباتی در خصوص نماز جماعت و ائمه جماعات دانشگاه‌ها، جشنواره‌های قرآنی، نهج البلاغه و مهدویت در دانشگاه‌های کشور به تصویب اعضا رسید. همچنین در این جلسه در خصوص ۷ دستور جلسه بحث و تبادل نظر و تصمیم گیری شد و نظام‌نامه جامع آموزش و جذب ائمه جماعات نیز به تصویب رسید.