افتتاح سالن اجتماعات شهید فخری‌زاده دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۸ کد : ۷۶۰۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
سالن اجتماعات شهید فخری‌زاده دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران، چهارشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲ با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از مسئولین استانی افتتاح شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، سالن اجتماعات شهید فخری‌زاده دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، دکتر کی‌پور، معاون آموزشی دانشگاه، فرماندار شهرستان ساری، خیرین نیک‌اندیش و جمعی از مسئولین استانی روز چهارشنبه 22 آذرماه 1402 افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، طراحی داخلی این بنا توسط استادان هیئت علمی گروه معماری و عمران و اجرای آن توسط اداره فنی و عمرانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران صورت گرفته و معماری داخلی آن الهام‌گرفته از المان‌های سردرب ورودی دانشگاه استان است.

گفتنی است هزینه‌های تأمین مصالح سالن اجتماعات شهید فخری‌زاده را خیرین نیک‌اندیش استان عهده‌دار شده‌اند.