بزگترین رویداد فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم: آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران قم مفتخر به حضور شهید گمنام خواهد شد

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۷ کد : ۷۶۰۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر محمدرضا فاضلی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم از حضور شهید گمنام در آموزشکده دختران این استان خبر داد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم گفت: پس از پیگیری‌های انجام‌شده در طول سالیان گذشته از سوی دانشگاه و ارسال درخواست‌ها به نهادهای مرتبط، از مهرماه سال جاری پیگیری‌های جدی‌تری صورت گرفت و با مساعدت‌های حاصل‌شده و به برکت و عنایت حضرت فاطمه معصومه (س) و اهل بیت علیهم السلام  از میان ۸ شهید اختصاص‌یافته به استان قم، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مفتخر به میزبانی از جوان‌ترین شهید در این جمع، شهید ۱۶ساله جزیره مجنون گردید.

طبق هماهنگی‌ها و بازدیدهای به عمل آمده با حضور مسئولین باغ موزه دفاع مقدس، آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران با موقعیتی قابل دسترس به خیابان اصلی به عنوان مکان ساخت یادمان شهید گمنام در نظر گرفته شد.

وی افزود: بخشی از اعتبارات این پروژه از محل خیرین و مشارکت نهادهای مردمی تأمین شده است.

دکتر فاضلی خاطرنشان کرد: مراسم تشییع و تدفین پیکر شهید گمنام، یکشنبه ۲۶ آذرماه، همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرای اطهر (س)، ساعت ۱۴ توسط دانشجویان فنی و حرفه‌ای و دیگر دانشجویان استان قم برگزار خواهد شد.