وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای از طریق کنسرسیوم‌ها و برقراری ائتلاف این دانشگاه با صاحبان صنایع وارد بازار کار و اشتغال می‌شوند

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۶ کد : ۷۶۰۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ۲۳ آذرماه ۱۴۰۲ در دانشگاه بوعلی همدان از طراحی بورس صنعت و جامعه در راستای اشتغال نخبگان خبر داد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر زلفی‌گل، پنجشنبه ۲۳ آذرماه ۲۴۰۲ در مراسم تقدیر از دانشجویان نخبه بسیجی دانشگاه بوعلی همدان ضمن تأکید بر اهمیت طراحی بورس صنعت و جامعه و گسترش و تقویت زیرساخت‌های آن تصریح کرد: بر اساس این طرح هیچ نخبه‌ای بدون شغل نخواهد ماند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با اشاره به برنامه‌های هدفمند دانشگاه فنی و حرفه‌ای در راستای تشکیل کنسرسیوم‌های مختلف افزود: از طریق ائتلاف این دانشگاه با صاحبان صنایع و مدیران حوزه‌های تولید و اشتغال در استان‌ها، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای ورود به بازار کار مشکلی نخواهند داشت.