بازدید معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی هسته‌ای ایران از دستاوردهای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نمایشگاه سال ۱۴۰۲ هفته پژوهش

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۷ کد : ۷۵۶۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
مهندس اسلامی همراه هیئتی از مسئولین سازمان سه‌شنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲ ضمن حضور در نمایشگاه هفته پژوهش وزارت علوم از غرفه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای بازدید به عمل آورد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، مهندس اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی هسته‌ای ایران، سه‌شنبه 21 آذرماه 1402 ضمن حضور در نمایشگاه هفته پژوهش وزارت علوم از غرفه دانشگاه فنی و حرفه‌ای بازدید کرد.

مهندس اسلامی همچنین دستگاه تستر بلوکه هیدرولیک گیربکس‌های اتوماتیک را که منتخب امسال دانشگاه فنی و حرفه‌ای شده است مورد بازدید قرار داد و با پژوهشگر سازنده این طرح پژوهشی گفت‌وگو کرد.