جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۶ کد : ۷۵۵۴ اطلاعیه ها

جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف شناسایی وتجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر سرآمد  (همسر وفرزند شهید –فرزند و همسر جانباز 25درصد به بالا ، فرزند و همسر آزاده ) در زمینه های علمی –آموزشی ،پژوهشی وفرهنگی برگزار می شود.

دانشجویانی که دارای شرایط ذیل می باشند ، در صورت کسب حداقل 30 امتیاز لازم ،  تا تاریخ 22/09/1402 با در دست داشتن مدارک لازم به واحد امور دانشجویی خانم چگنی مراجعه نمایند .

شرایط لازم

1-نفرات اول تا سوم المپیاد علمی وپژوهشی بین المللی

2- نفرات اول تا دهم کنکور بدون احتساب سهمیه

3-نفر اول دانشگاه در هر مقطع تحصیلی

4-نویسنده کتاب سال

5-اختراع ،اکتشاف ثبت شده

6-رتبه های برتر در آزمون علوم پایه وپره انترنی (نفرات اول تا سوم )

7- نفرات اول تا دهم دوره دستیاری وبورد

8-نفرات اول آزمون جامع در هر رشته  تحصیلی در دانشگاه

9-حداقل معدل لازم  17 میباشد که به ازای هر نمره بالاتر (از 18تا 20) یک امتیاز به معدل اضافه خواهد شد .

تبصره 1:به جامعه هدف این دستورالعمل (مادران)که دارای فرزندمی باشند به ازای هر فرزند2 امتیاز تعلق می گیرد .

تبصره 2:به ایثار گرانی که کار آفرینی و نوآوری داشته باشند به ازای هر کارآفرینی ویا ابلاغ ونوآوری 2 امتیاز تلق می گیرد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر به فایل pdf  پیوست مراجعه نمایید .