انتخاب پژوهشگر دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان پژوهشگر برتر کشوری؛ بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور (۱۴۰۲)

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۷ کد : ۷۵۵۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر صمد نژادابراهیمی، مدیرکل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، طی نامه‌ای از انتخاب پژوهشگر دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان پژوهشگر برتر کشوری در بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور خبر داد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر مصطفی اکبری، عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان البرز، استاد رشته مهندسی مکانیک، در بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور (1402) به عنوان «پژوهشگر برتر کشوری» انتخاب شد. دکتر صمد نژادابراهیمی، مدیرکل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم و دبیر جشنواره در نامه‌ای کسب این موفقیت را که برای نخستین بار در دانشگاه فنی و حرفه‌ای با قوت یافتن شاخص‌های مهارتی محقق شده است، به دکتر خسرویان تبریک گفت.