بازدید دکتر خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان البرز

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۸ کد : ۷۵۴۵ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
همزمان با سفر رئیس جمهور به استان البرز، دکتر خطیبی ۱۷ آذرماه ۱۴۰۲ از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان البرز بازدید کرد

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان البرز، دکتر خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جمعه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۲ از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان البرز بازدید به عمل آورد.

در این برنامه بازدید که با پیگیری و هماهنگی‌های مهندس ترکیان، رئیس دانشگاه استان محقق شد، دکتر خطیبی از فضاهای آموزشی، ورزشی، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه بازدید کرد و در خصوص تخصیص اعتبار جهت تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های رشته‌های مختلف و تکمیل پروژه ساختمان نیمه‌تمام آموزشی قول مساعد داد. همچنین پیشنهاداتی در خصوص تجمیع فضاهای آموزشی دانشگاه و ایجاد فضای جدید متمرکز فنی و حرفه‌ای در استان ارائه گردید.