۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۷ کد : ۷۵۴۴ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم در پیامی انتخاب دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه برتر در حوزه مهارت‌افزایی دانشجویان را به دکتر خسرویان تبریک گفت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در هفته پژوهش و فناوری با شعار «پژوهش و فناوری؛ پیشران رشد تولید و مهار تورم» که از ۱۹ الی ۲۵ آذرماه برگزار می‌شود، انتخاب دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه برتر در حوزه مهارت‌افزایی دانشجویان اعلام شد. بر این اساس، دکتر صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی پیامی، توفیق این دانشگاه در سرآمدی ارتباط و همکاری دانشگاه با صنعت و توسعه زمینه‌‎های ارتقای مهارت‌افزایی دانشجویان را به ریاست دانشگاه فنی و حرفه‌ای تبریک گفت.