بازدید رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای از پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۱ کد : ۷۴۰۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با هیئت همراه، چهارشنبه اول آذرماه ۱۴۰۲ از پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان بازدید کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی، در این برنامه دکتر فرجی، رئیس پارک علم و فناوری طی یک نشست، مطالبی در خصوص اهداف، برنامه‌ها و رویکردهای این مرکز ارائه داد. رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای و هیئت همراه سپس از فضاهای مختلف پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان از جمله؛ شرکت یوتاب، شرکت حلزون خاورمیانه، تجارت نوین، شرکت انیمیشن‌سازی آینده‌نگار، شرکت فرش‌گیفت، کارگاه فناوری و بافت فرش و کارگاه‌ها و شرکت‌های مختلف بازدید به عمل آوردند.

گفتنی است در این بازدید، آقای جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی، آقای جهانگیری، معاون فرهنگی سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر مشرف‌زاده، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اصفهان و جمعی از مدیران دانشگاه دکتر خسرویان را همراهی کردند.