اطلاعیه ای در مورد نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۵ کد : ۷۳۴ اطلاعیه ها
قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر

احتراما، به آگاهی می رساند مطابق بخشنامه ارسالی از دانشگاه فنی و حرفه ای ( به شماره 1534/150/25) سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از روز دوشنبه مورخ 20/3/20لغایت 98/4/20 فعال و آماده ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی سال 1397 و ما قبل ، متقاضی انتقال و میهمانی می باشد.

شایان ذکر است این اداره کل، از پذیرش درخواست های خارج از سامانه معذور می باشد.

ضمنا :

- دانشجویانی که در سال گذشته حکم میهمانی و یا حکم مشروط داشته اند لازم است در سامانه ثبت نام و حتماً شرایط و وضعیت تحصیلی خود را درج نمایند.

- رسیدگی به تقاضای دانشجویان به ترتیب اولویت ذیل انجام می پذیرد:
*فرزند اناث شهید
* همسر شهید
*همسر آزاده  و جانباز 50 درصد و بالاتر
*فرزند اناث آزاده  و جانباز 50 درصد و بالاتر
* فرزند اناث جانباز 25 درصد الی 49 درصد
* همسر جانباز 25 درصد الی 49 درصد
دانشجویان متقاضی انتقال و یا میهمانی می توانند با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان، به آدرس portal.saorg.ir  نسبت به ثبت درخواست اقدام و کد رهگیری دریافت و نتیجه بررسی را در زمان مقرر از طریق همان سایت با درج کد رهگیری مشاهده نمایند.

کلید واژه ها: اطلاعیه ای در مورد نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر