ملاقات معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و مشاور رئیس و مدیرکل مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای با فرماندار رفسنجان

۲۱ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۲ کد : ۷۲۷۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
آقای اوصالی و آقای شبستانی ضمن بازدید از آموزشکده فنی و حرفه‌ای رفسنجان، شنبه ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ با مهندس حسین رضایی، فرماندار رفسنجان ملاقات کردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، آقای اوصالی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و آقای شبستانی، مشاور رئیس و مدیرکل مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای شنبه ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ ضمن حضور در محل فرمانداری رفسنجان، با مهندس حسین رضایی، فرماندار این شهر دیدار و پیرامون برخی مطالبات پیشین و رفع مشکلات موجود در آموزشکده فنی و حرفه‌ای رفسنجان بحث و گفت‌وگو کردند.
گفتنی است دکتر رنجبر کریمی، رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان، رمضانی‌زاده، رئیس دادگستری رفسنجان، مسئولین مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و دیگر مسئولین در این نشست حضور داشتند.