بازدید مشاور و دستیار ویژه رئیس دانشگاه از آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران کرمان و آموزشکده فنی کشاورزی رضوان

۲۱ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۸ کد : ۷۲۶۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر یزدانی، شنبه ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ از آموزشکده‌ فنی و حرفه‌ای دختران کرمان و آموزشکده فنی کشاورزی رضوان بازدید کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر یزدانی، مشاور و دستیار ویژه رئیس دانشگاه روز ‌شنبه 20 آبان‌ماه 1402 در اولین روز حضور هیئت رئیسه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان از امکانات، تجهیزات و بخش‌های مختلف آموزشکده‌ فنی و حرفه‌ای دختران کرمان بازدید به عمل آورد و پس از آن با حضور در آموزشکده فنی کشاورزی رضوان توانمندی و امکانات این آموزشکده را مورد بررسی قرار داد.

گفتنی است در این بازدید پیرامون طرح‌های کشاورزی درآمدزا از جمله: طرح درآمد زایی جوجه گوشتی و طرح پرورش بلدرچین، بحث و گفت‌و گو شد.