ادای احترام ریاست و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مقام شامخ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در استان کرمان

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۳ کد : ۷۲۶۳ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور همراه هیئت رئیسه دانشگاه ۱۹ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در جریان سفر به استان کرمان مزار شهید سلیمانی و گلزار شهدای کرمان را زیارت کردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان و هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای، عصر جمعه، ۱۹ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در بدو ورود به استان کرمان با حضور در گلزار شهدا، به مقام شامخ شهدای آرمیده در این گلزار ادای احترام کردند و سپس با حضور بر مزار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید محمدحسین یوسف‌الهی و شهید حسین پورجعفری ضمن قرائت فاتحه و نثار تاج گل با آرمان‌های این شهدای والامقام تجدید پیمان کرده و یاد مجاهدت‌های شهیدان به‌ویژه سیدالشهدای مقاومت را گرامی داشتند. اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و دیگر زائران همچنین نماز مغرب و عشا را در گلزار شهدای کرمان اقامه کردند. رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان، معاونین و برخی رؤسا و کارکنان آموزشکده‌های تابع دانشگاه نیز دکتر خسرویان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را همراهی کردند.