ملاقات دکتر خسرویان با رئیس دانشگاه ژوزف کی زربو در کشور بورکینافاسو

۳۰ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۰ کد : ۷۱۵۳ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ادامه سفر به بورکینافاسو با دکتر ژان فرانسوا کوبیانه رئیس دانشگاه ژوزف کی زربو در کشور بورکینافاسو دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در ادامه سفر به کشور بورکینافاسو با همراهی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه، جمعه 28 مهرماه 1402 ضمن حضور در دانشگاه ژوزف کی زربو در کشوربا رئیس و هیئت رئیسه آن دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

ایجاد زمینه همکاری دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای با دانشگاه مذکور به منظور راه‌اندازی مراکز فنی و حرفه‌ای، تبادل استاد، پذیرش دانشجو و همکاری در حوزه‌هایی نظیر معدن و یجاد مراکز نوآوری در حوزه کشاورزی و انجام برنامه مشترک تحقیقاتی از جمله موارد مورد بحث و تبادل نظر در جلسه ملاقات بود.

گفتنی است دانشگاه ژوزف کی زربو که در سال 1974 تأسیس شد، یک مؤسسه آموزش عالی دولتی غیرانتفاعی است که به عنوان نخستین دانشگاه برتر در جمع 17 دانشگاه برتر بورکینافاسو به ترتیب رتبه جهانی شناخته شده است.