ملاقات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با قائم مقام وزیر خارجه مالی

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۸ کد : ۷۱۳۴ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، سه‌شنبه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۲ با قائم مقام وزیر خارجه مالی ملاقات کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در ادامه سفر خود به کشور مالی با آقای "آمادو" قائم مقام وزیر خارجه مالی روز سه‌شنبه 25 مهرماه  1402دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، دکتر خسرویان به معرفی دانشگاه فنی و حرفه‌ای پرداخت و در خصوص گسترش فعالیت‌های مشترک بین دو کشور تأکید کرد.

قائم مقام وزیرخارجه مالی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای و هیئت همراه در کشور مالی، کشور ایران و مالی را برادر خواند و همکاری با ایران را از اولویت‌های دولت این کشور برشمرد و ابراز امیدواری کرد این مذاکرات به نتیجه مطلوب خود برسد. وی گسترش روابط علمی و مهارتی در زمینه‌های مختلف را نیز خواستار شد.